SEO en Online Marketing

80% Van alle huidige aankoopintenties begint op het web: Uw potentiële klanten besteden dus steeds meer tijd aan het online zoeken naar informatie. Daarom is het belangrijk dat er inspanningen worden geleverd om meer bezoekers naar uw site te lokken.

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

Zoekmachine optimalisatie of SEO is een verzameling van technieken om een website hoog te laten scoren in de natuurlijke (organische) zoekresultaten van zoekmachines. Organische zoekresultaten zijn niet betalend, en van essentieel belang voor de mogelijke bezoekers van uw website. Om een site via SEO hoog te laten ranken in de zoekmachines zijn er diverse mogelijkheden en technieken:

COPYWRITING

het updaten en herschrijven van de inhoud van uw website en voorzien van regelmatige “verse” content.

TREFWOORDEN- OF ZOEKWOORDENSTUDIE

De basis van elke seo-campagne: Hoe kiest u de juiste zoekwoorden en bereikt u het maximale resultaat? Hoe vind je zoekwoorden die je bezoekers gebruiken? Via een uitgebreide zoekwoordenstudie gaan we na hoe dikwijls bepaalde zoekwoorden gebruikt worden om een dienst of produkt te zoeken en in welke mate er concurrentie is op dat bepaald zoekwoord. Vervolgens gaan we de geselecteerde trefwoorden integreren in onze SEO campagne.

SEO COPYWRITING ALS ESSENTIEEL ONDERDEEL VAN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Content of inhoud is de belangrijkste pijler van uw website. Wilt u hoog scoren in de zoekmachines? Dan heeft u om te beginnen goede en relevante teksten nodig. De inhoud van uw website moet gericht zijn op uw bezoekers, en niet op een betere ranking.

LINKBUILDING

SEO houdt niet op bij het optimaliseren van de website zelf. Link building is minstens even belangrijk om een goede positie te behalen. De positie in de zoekmachineresultaten is deels afhankelijk van uw domein autoriteit. De zoekmachines meten dit aan de hand van het aantal websites die een link hebben gelegd naar uw site.

SOCIALE MEDIA MARKETING

Aanwezigheid op sociale media is een techniek die een verhoging in trafiek teweeg kan brengen. Bedrijven kunnen ook in dialoog treden met hun klanten waardoor het wederzijds vertrouwen stijgt.

Social media optimalisatie of SMO is een nieuwe, aanvullende vorm van website marketing. Social media optimalisatie zorgt voor het verhogen van de linkbaarheid van websites in sociale media zoals blogs, podcasts en vlogs (video weblogs).

Facebook, Twitter, Youtube zijn typische voorbeelden van Social Media. Marketing via Social Media is de enige manier om op een snelle en gerichte manier duizenden gebruikers te bereiken die perfect binnen uw doelpubliek vallen.

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing heeft in de loop der jaren een slechte reputatie opgebouwd door de associatie met spam. Dit is niet altijd gerechtvaardigd: indien uw bezoekers hebben aangegeven dat ze graag op actieve wijze op de hoogte gehouden wensen te worden, dan kan een nieuwsbrief een heel krachtige en efficiënte marketingtool zijn. Cathedral Design helpt u bij het ontwerp van een template en de opmaak van de inhoud zodat uw nieuwsbrieven een maximum rendement halen.

Case Studies