WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

Hedendaagse websites moeten knap ontworpen zijn, gebruiksvriendelijk, eenvoudig om te updaten, en tegelijk in staat zijn om ontelbare taken op een snelle en stabiele wijze uit te voeren. Daarnaast moeten ze constant wedijveren in een voortdurend evoluerende online wereld en hoog gerangschikt staan in de zoekmotoren. Klinkt als een zware uitdaging, niet? Gelukkig hebben we enkele kampioenen van het web aan onze kant: WordPress en Drupal staan al jaren aan de top van de content management systemen, waarbij ze uitgegroeid zijn tot een netwerk van duizenden ontwikkelaars, die samen miljoenen websites beheren, en over duizenden modules kunnen beschikken.

Drupal en WordPress zijn de voor de hand liggende keuzes voor zowel kleine kmo’s als instituten, overheidsinstellingen en grote multinationals, en wellicht ook voor uw toekomstig project.

ONTWIKKELING

Cathedral Design creeërt websites in html 5 en css 3, waardoor uw project ontwikkeld wordt volgens de meest recente en veeleisende normen die het web tegenwoordig stelt. Dit garandeert consistentie in een tijdperk dat gedomineerd wordt door een brede waaier van browsers en platformen, terwijl u toch wenst dat uw site overal goed zichtbaar is.

DESIGN

Wij ontwerpen website vanuit de inhoud: dit betekent dat uw boodschap niet verdrinkt in een overvloed van grafische hoogstandjes. In de plaats daarvan krijgt de bezoeker een doordachte schermopbouw, geruggesteund door een logische navigatie. Dit met het oog op een maximale conversie en optimale communicatie.

Indien uw website zich ook richt op de mobiele gebruiker, dan kan deze voorzien worden van een responsive design waardoor hij geoptimaliseerd is voor elk type van mobiel platform zoals smart phones, tablet pc’s, enz.  Heeft de mobiele bezoeker van uw website echter specifiek andere behoeftes dan de desktop bezoeker, dan kan het aangewezen zijn om aparte mobiele site te ontwikkelen.

Case studies